top of page
Keresés

Ünnep tartalommal töltve!

Idén más az ünnep. Meghittebb, lassabb, személyesebb.

Mi lenne, ha idén az ajándékozás és az adás öröme a fenntarthatóság tudatosságával ötvöződne?


A szinergiák mentén olyan ünnepi élményt álmodtunk meg, melynek a valódi tartalom, a kiemelkedő minőség és a tudatosság szövi át minden részletét. A Kristinus Borbirtok, a Terra Catering és Ghraoui Csokoládé közös kampánnyal készül azoknak akik olyan kincset ajándékoznának, amiből a legkevesebb van: figyelmet.

3 dupla és 3 szimpla válogatással készültünk az idei ünnepi szezonra, hogy biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot – ami mellé most nem csak a házhozszállítást, hanem gyönyörű fa díszdobozunkat is ajándékba adjuk, hogy még különlegesebb legyen az ünnepi élmény.


Kristinus: Fenntartható módon művelünk egészséges szőlőt, melyből egyedi borokat készítünk. Ebben segítségünkre van a dél-balatoni terroir, egy szívvel-lélekkel dolgozó csapat és a régióba vetett hitünk. Célunk egyet hátra lépve, a természet adta alapanyagot a lehető legkevésbé befolyásolni.


Fresh by Terra: Tiszta, őszinte és egészséges étel kiszállítás Budapesten és vonzáskörzetében nem megszokott kiszolgálással és csomagolási megoldásokkal.

Az ételekről Tóth Mario gondoskodik, aki a Terra Catering Executive Séfje.


Ghraoui: Termékeink a legapróbb részletek gondos figyelembevételével készülnek. Munkánk a Dél-Amerikából és Nyugat-Afrikából származó kakaóbab kiválogatásával kezdődik. Ezt követően felkutatjuk a legjobb minőségű mandulát, mogyorót és pisztáciát, végezetül összegyűjtjük Szíria híres gyümölcseit a sárgabarackot, a mandarint és a narancsot. A Ghraoui kizárólag természetes alapanyagokat használ a termékek elkészítése során, amelyek mesterséges aromákat, tartósítószereket és telített zsírokat sem tartalmaznak.







Szöveg: Kristinus, Ghraoiu, Terra Catering

Fotók: Kristinus, Ghraoiu, Terra Catering


bottom of page